Lammemørbrad med timian og citron

Lammemørbrad med timian og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 stk.lammemørbrad
 Ris
 Frisk timian
 Hvidløg
 Frisk løvstikke
 Citron
 Fløde
 Olivenolie
 
Opskrift:
Lammemørbraderne skylles og tørres af i et klæde. De pillede, skivede hvidløgsfed ristes på panden i olivenolie og tages op. Lægges på en tallerken.

Mørbraderne steges på panden i 2 - 3 minutter på hver side. Tages op og lægges mellem to tallerkener for at holde sig varme.

De skivede svampe kommes på panden og tørristes godt og grundigt før der tilsættes flæde, fintklippede løvstikkeblade og fintklippet timian.

Det hele dampes ind til saucen er tyk og gylden. så smages til med peber, citron og salt.

Serveres med løskogte ris ( ikke de helt hvide) og en fyldig, grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 28630 gange,
og udskrevet 861 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-15 20:42:41
Hvor kommer svampene fra? indgår ikke i ingredienserne?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg mener, at en grøn salat, Iceberg, med appelsinstykker imellem og smørristede pinjekerner vil være fin til denne ret, salaten er ikke så gennemtrængende, hvilket giver mulighed for at kunn esmage det lette lammekød, og samtidig bliver hvidløgsmagen holdt lidt i ave. hilsen Poul Vendorf