Lammemørbrad med timian og citron
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Lammemørbraderne skylles og tørres af i et klæde.
De pillede, skivede hvidløgsfed ristes på panden i olivenolie og tages op. Lægges på en tallerken.
Mørbraderne steges på panden i 2 - 3 minutter på hver side. Tages op og lægges mellem to tallerkener for at holde sig varme. De skivede svampe kommes på panden og tørristes godt og grundigt før der tilsættes flæde, fintklippede løvstikkeblade og fintklippet timian. Det hele dampes ind til saucen er tyk og gylden. så smages til med peber, citron og salt. Serveres med løskogte ris ( ikke de helt hvide) og en fyldig, grøn salat. |
|
Opskriften er vist 28630 gange,
og udskrevet 861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mozart - 2012-03-15 20:42:41 Hvor kommer svampene fra? indgår ikke i ingredienserne? vendorf - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mener, at en grøn salat, Iceberg, med appelsinstykker imellem og smørristede pinjekerner vil være fin til denne ret, salaten er ikke så gennemtrængende, hvilket giver mulighed for at kunn esmage det lette lammekød, og samtidig bliver hvidløgsmagen holdt lidt i ave. hilsen Poul Vendorf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne