Gravad kalvemørbrad

Gravad kalvemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kalvemørbrad
2 spsk.sukker
 lidtrosmarin
2 spsk.salt
1 spsk.rosepeber
 lidtsalvie
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør.





karakterer:
Opskriften er vist 11457 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-18 17:37:12
Muuummms det lyder lækkert.. Får man det i Ingemandsland eller hva. Med sky sovs og vind frikkadeller til