Kalvemørbrad med svampe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Steg kødet på begge sider på en varm tør pande
Tilsæt vineddike
,hvidløg og honning og lad det simre et par min inden det anrettes med dampede forårsløg og ristede svampe.
|
|
Opskriften er vist 48335 gange,
og udskrevet 958 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer ulla olsen - 2005-01-01 01:01:01 temmelig mangelfuld opskrift anonym - 2005-01-01 01:01:01 jesper- hvad med balsamicoen? Helle - 2005-01-01 01:01:01 Det er ligesom der mangler noget til denne opskrift. Svampene tiolberedes de inden?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne