Fedtfattig tærtedej
Fedtfattig opskrift Indsendt af : Pernille Jacobsen Indsendt : |
|
|
hæld alle indredienserne i en stål og ældt det godt sammen.
tag det ud på bordet det potionen i to, og rul derefter hver potion ud og læg dem i tærtefadet. forbages i 10 min. ved 200 grader.' Obs. brug rugmel til udrulningen. |
|
Opskriften er vist 31654 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Missrefsgaard - 2011-10-04 13:04:18 bedste tærtedej jeg har smagt og så er den nem at få til at hænge sammen og tilmed fedtfattig, hvad mere kan man ønske sig??? jeg bruger den hver gang jeg laver tærte, bager den dog ikke 10 min inden da jeg synes kanten bliver meget hård så Musen - 2011-03-17 18:48:33 Hvis fromage frais'en er 0,5%, er hytteost en så 5%? Er portionen til 2 tærter? CaseyCooker - 2010-03-13 17:57:05 Behøver der at være hytteost i? :) Mette - 2009-11-17 18:12:57 Den smagte godt, men jeg kom lidt mere mel i. Indsenderen af opskriften - 2009-02-17 16:58:59 der skulle stå, fromage frais 0,5 % ... god fornøjelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne