Fedtfattig tærtedej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 3 Stk.
Ingredienser:
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

150 gram Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hytteost. 20+
   
Energi:
KJ total 4633 (1103 kcal)
KJ pr. Stk. 1544 (367 kcal)
Vægt ialt 502 gram
Vægt pr. Stk. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 32.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)