Havtaskekæbe og kammusling med sprød panchetta
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Steg panchettaen sprød i lidt olie og læg den på fedtsugende papir.
Hak løget fint og sauter det i en lille gryde, tilsæt hvidvinen og lad det simre. Hvis hinderne stadigvæk er på havtaskkekæberne fjernes disse. Lav fire spyd ud af rosmarin kvistene (lidt længere end kammuslingen er bred), ved at fjerne alle blade undtagen toppen, og skær stilken igennem på skrå med en skarp kniv, stik spydene igennem kammuslingerne. Varm to pander med smør, tilsæt timianen til den ene, steg havtaskekæberne i timian smøret og kammuslingerne på den anden pande (ca. 1-1 1/2 min. på hver side), når kammuslingerne vendes presse lidt citronsaft over og de krydres med peber. Kom basilikum, den varme hvidvin og smøret i en blender og kør det god igennem, og smag til med salt og peber. Hæld lidt af saucen på en lille (forvarmet) tallerken, byg herefter et "tårn" af havtaskekæbe, panchetta og til sidst kammuslingen. |
|
Opskriften er vist 11492 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ole M - 2013-08-03 08:17:28 Meget nemt, og MEGA godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne