Lammegryde special
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.
Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 30 min. eller til det er mørt. Rør hvedemelet ud i bouillonen og jævn skyen hermed. Tag kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad sovsen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen. Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 9329 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2010-09-29 14:09:09 hvornår skal fløden tilsættes??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne