Ovnbagt torsk med rødbedesalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne skrælles og skæres i små tern. Æblet deles i kvarte stykker. Kærnehuset fjernes og æblebådene skæres i små tern. Rødbedeternene kommes i en skål og marineres med citronsaft, æbleeddike, rapsolie, estragon, persille, kapers, skalotteløg og peberrod. Æblerne vendes i salaten før servering.
Torsken skæres i 4 passende portionsstykker og lægges på bageplade med bagepapir. Krydres med salt og peber. Torskestykkerne bages i ovnen i 12 min. ved 180 grader. Anret torskestykkerne med rødbedesalaten og drys evt. med lidt ekstra revet peberrod. |
|
Opskriften er vist 10654 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-25 23:19:27 Der står rødbederne skal skrælles så det må være rå rødbeder isha - 2011-10-21 08:06:30 Er det rå eller kogte eller syltede rødbeder? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne