Medaglione di vitello ai frutti di bosco

Medaglione di vitello ai frutti di bosco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
4 kalvemedailloner á 150 g
 hvedemel
 Lidt olivenolie
200 g.skovbær friske eller frost
 balsamico
 sød marsala
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vend kalvemedallionerne i mel og steg dem i lidt olie ca. 3 minutter på hver side. Kom de friske skovbær i en gryde sammen med 4 cl. Aceto balsamico og 2 cl. Marsala vin. Lad saucen koge for svag varme ca 5 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel saucen på 4 tallerkner og læg medallionen i midten og pynt med friske bassilikum blade.





karakterer:
Opskriften er vist 11234 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu