Medaglione di vitello ai frutti di bosco
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Vend kalvemedallionerne i mel og steg dem i lidt olie ca. 3 minutter på hver side.
Kom de friske skovbær i en gryde sammen med 4 cl. Aceto balsamico og 2 cl. Marsala vin.
Lad saucen koge for svag varme ca 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Fordel saucen på 4 tallerkner og læg medallionen i midten og pynt med friske bassilikum blade.
|
|
Opskriften er vist 11219 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne