Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella

Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella, billede 4 Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella, billede 1 Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella, billede 2 Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalvemørbrad
100 g.mozzarella
100 g.parmaskinke
 
500 g.friske svampe (f.eks. champignon, østershatte, morkler eller kantareller)
125 g.smør
 salt
 peber
 
 Yderligere:
 aspargeskartofler
 
Opskrift:
Kalvemørbrad:
Kalvemørbraden afpudses for fedt og sener. Skæres op langs, således at der opnåes en pæn firkantet form. Parmaskinken skæres i strimler og ristes et kort øjeblik på en tør pande. Kalvemørbraden fyldes med den i strimler skårede parmaskinke og mozzarella - denne rulles nu sammen til en roulade som bindes.

Kødet brunes af og steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Herefter tages det ud og skal så stå og trække i yderligere 15 minutter.

Svampe:
Svampene renses og skæres eventuelt i mindre stykker. Svampene ristes af på en tør pande og tilsættes herefter smørret. Krydres med salt og peber. Svampesmørret anvendes som sauce.

Anretning:
Kødet skæres i passende skiver og anrettes på tallerken. Serveres sammen med kogte aspargeskartofler og de smørsauterede svampe. Der dryppes med det resterende svampesmør på tallerkenen. Kan også serveres med en kraftig brun sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 84113 gange,
og udskrevet 2673 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-26 11:27:03
Virkelig lækkert ! Jeg tilsatte kalveskyen til smørret inden serveringen.

  -   2007-06-02 09:28:51
Super god, nem at forberede

  -   2005-01-01 01:01:01
mega lækkert......uhmm, skal prøves