Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalvemørbrad:
Kalvemørbraden afpudses for fedt og sener. Skæres op langs, således at der opnåes en pæn firkantet form. Parmaskinken skæres i strimler og ristes et kort øjeblik på en tør pande. Kalvemørbraden fyldes med den i strimler skårede parmaskinke og mozzarella - denne rulles nu sammen til en roulade som bindes. Kødet brunes af og steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Herefter tages det ud og skal så stå og trække i yderligere 15 minutter. Svampe: Svampene renses og skæres eventuelt i mindre stykker. Svampene ristes af på en tør pande og tilsættes herefter smørret. Krydres med salt og peber. Svampesmørret anvendes som sauce. Anretning: Kødet skæres i passende skiver og anrettes på tallerken. Serveres sammen med kogte aspargeskartofler og de smørsauterede svampe. Der dryppes med det resterende svampesmør på tallerkenen. Kan også serveres med en kraftig brun sauce. |
|
Opskriften er vist 84113 gange,
og udskrevet 2673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth, Taastrup - 2016-01-26 11:27:03 Virkelig lækkert ! Jeg tilsatte kalveskyen til smørret inden serveringen. Inge - 2007-06-02 09:28:51 Super god, nem at forberede dorris - 2005-01-01 01:01:01 mega lækkert......uhmm, skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne