Solbærsnitter - Solbær snitter
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle. Smør den ene med solbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og lidt varmt vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter. Tips: Vil du undgå kernerne så passerer du solbærmarmeladen gennen en sigte inden du smører den på mørdejen. |
|
Opskriften er vist 22709 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-03-25 10:44:09 Dejligt lækre og friske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne