Hinbærsnitter - hinbær snitter
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader i ca. 12 min. Lad dem afkøle. Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter. Tips: Hindbærmarmeladen kan passeres gennem en sigte hvis du vil undgå kernerne. |
|
Opskriften er vist 123057 gange,
og udskrevet 1803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (136 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2021-05-12 16:58:02 De er bare super god hver gang. 👍👍 Henning - 2021-03-24 14:50:19 Det er de bedste hinbærsnitter, jeg nogensinde har smagt. andreas hansen - 2017-01-05 09:37:24 hvor mange er er til hvis man laver 1 potion? Patrick fogh - 2016-10-29 16:10:54 Det smager rigtig godt og er nem at lave Hilsen s.r.j.n - 2015-08-06 19:27:51 Er det varmluft eller??? ronny - 2014-02-21 17:26:47 gjemte og prikke med en gaffel Cecilie - 2013-01-04 16:06:04 De her snitter er de bedste jeg har smagt. Men måske er det også fordi jeg kan lide at bage?:). Dem man køber er også gode:) bettina - 2011-05-11 16:29:29 de er hel vild gode :-) Lukasz Zurawski - 2011-04-13 18:24:37 samager godt men der findes også hinbærsnitter der er bedre har smagt hinbærsnitter hjemme i polen der var meget bedre. laurids - 2010-10-10 12:59:21 nem at lave juliane - 2010-10-05 12:31:54 de smager fint men ikke de bedste jeg har smagt hans - 2010-02-16 23:28:39 de smager ikke særlig godt. men hvis man overdrysser dem med sukker så smager de helt fantastisk Mette - 2009-06-05 13:10:28 jeg har altid syntes at hinbærsnitter var gode. Men de her var bare supergode. jeg tror det er fordi at jeg lavede dem selv, det giver altså bare et helt andet intryk på kagerne. super god opskrift. kærlig hilsen Mette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne