Lammefrikasse
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
lammebrystet udbenes og sættes over i en gryde med så meget vand at det lige dækker.
Suppen skummes, og selleri, gulerod og porre (alle groft skårne) samt timian tilsættes.
Lad det simre i 40 min.
Suppen sies, kommes atter i gryden og koger til den er reduceret noget. Fløden tilsættes, det koges godt igennem og denne sauce smages til med salt og peber og jævnes til den ønskede konsistens med maizena udrørt i lidt koldt vand. Blomkål og gulerødder koges i letsaltet vand i 5-6 min og løber af i en sigte. Kødet, gulerødder, blomkål og ærter lunes kort i saucen, persillen drysses over og retten serveres. Gerne med små kartofler til |
|
Opskriften er vist 33776 gange,
og udskrevet 842 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Ibsen - 2014-11-20 18:27:16 Den lammefrikasse' smager himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne