Kold torskesalat med Rösti
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende.
Æg, mel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side. Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles. Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i. Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry. |
|
Opskriften er vist 24002 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne