Kold torskesalat med Rösti

Kold torskesalat med Rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rösti:
1 kg.kartofler
2 æg
60 g.hvedemel
 Muskatnød, stødt
 salt
 peber
2 spsk.olie
 
 Torskesalat:
600 g.torskefilet
200 g.kvark
2.5 dl.kærnemælk
100 g.kaviar (stenbiderrogn)
200 g.ærter
1 dåseaspargessnitter, 270 gram
30 g.kapers, 30 gram
3 spsk.citronsaft
5 g.hel peber
 groft salt
2 tsk.karry
 
 Tilbehør:
4 skivergrovbrød, 160 g
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende.

Æg, mel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side.

Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles.

Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i.

Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Torskesalat

karakterer:
Opskriften er vist 24002 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu