Lammebryst med salatsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Lammebrystet skæres i tykke skiver der brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Salt, peber og vand tilsættes og lammekødet småkoger under låg i ca. 3/4 time. Icebergsalaten skæres i kvarte, tilsættes og koger med i 10 min. Skyen hældes i en lille gryde og skummes for fedt. Æggeblomme, citronsaft og citronskal piskes sammen, lidt af den varme sky piskes i, og det hele kommes tilbage i gryden. Varmes igennem under piskning men må ikke koge. Saucen smages til med salt og peber og serveres til kødet og icebergsalaten, samt Kartofler og evt gulerøder |
|
Opskriften er vist 8134 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne