Fiskepate
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 180 grader C.
Skræ torsken i mindre stykker og blend den i 2 minutter i en foodprocessor sammen med salt, peber og æg Tilsæt mel og fløde og blend i endnu 1 minut. Kom bagepapir i en 7.5 dl. form. Kom halvdelen af fiskefarsen i bunden af formen Halver laksestykkerne oven på fiskefarsen. Tag halvdelen af dilden og purløgene fra og hak resten. Bland de hakkede krydderurter i den resterende fiskefars og fordel den oven på laksen. Glat fiskefarsen ud på overfladen med en spiseske dyppet i koldt vand. Stil fiskepateen i et ovnfast fad og fyld fadet halvvejs op med vand. Stil fadet i ovnen og bag pateen i 30 minutter. Lad den derefter køle af. Hak resten af purløgene og rør dem sammen med yletten. Smag til med salt og peber. Skær den afkølede pate i 1 cm. Tykke skiver og anret disse på et fad eller tallerkner. Pynt med strimlet salat, sprøde grønsager skåret i små stykker og dildkviste. Server med purløgdressing og godt brød. |
|
Opskriften er vist 20139 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne