Torske- og sellerigryde
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
De godt vaskede selleri skæres i skiver, skrælles og koges næsten møre i letsaltet vand.
Torskekødet skæres i mindre stykker. Kom tynde skiver af smør i en tykbundet gryde. Læg et lag torskekød på, drys med salt og peber og læg selleriskiver over. Derpå igen smør, torsk og selleri og således til alt er anvendt. Hæld til sidst saften af 1 citron over. Sæt gryden over meget svag varme og lad retten småkoge til alt er mørt. Servér kogte kartofler og hakket persille samt citronbåde til retten. |
|
Opskriften er vist 4365 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne