Torske- og sellerigryde

Torske- og sellerigryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store selleri
1000 g.torskefilet
100 g.smør
 salt
 hvid peber
2 citroner
1 bdt.persille
 
Opskrift:
De godt vaskede selleri skæres i skiver, skrælles og koges næsten møre i letsaltet vand.

Torskekødet skæres i mindre stykker.
Kom tynde skiver af smør i en tykbundet gryde. Læg et lag torskekød på, drys med salt og peber og læg selleriskiver over. Derpå igen smør, torsk og selleri og således til alt er anvendt. Hæld til sidst saften af 1 citron over.

Sæt gryden over meget svag varme og lad retten småkoge til alt er mørt.

Servér kogte kartofler og hakket persille samt citronbåde til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 4364 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu