Rebildboller

Rebildboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 30 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rebildboller, billede 4 Rebildboller, billede 1 Rebildboller, billede 2 Rebildboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Svinefedt. afsmeltet
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Hjortetaksalt
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  evt. kakao – citron eller rød frugtfarve
   
Opskrift:
Svinefedt og sukker røres sammen. Skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter ægget tilsættes. Til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.

Massen fyldes i smurte og melede tarteletforme eller afsættes på en smurt og melet plade med ske eller sprøjtepose.

Bages på næstøverste rille ved 225 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Inden bollerne er kolde, pyntes de med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 20091 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18530 (4412 kcal)
KJ pr. stk. 617 (147 kcal)
Vægt ialt 1212 gram
Vægt pr. stk. 40 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1528 KJ (363 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 47.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu