Rebildboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinefedt og sukker røres sammen.
Skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter ægget tilsættes.
Til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen fyldes i smurte og melede tarteletforme eller afsættes på en smurt og melet plade med ske eller sprøjtepose. Bages på næstøverste rille ved 225 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Inden bollerne er kolde, pyntes de med glasur. |
|
Opskriften er vist 20091 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne