Rebildboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Svinefedt. afsmeltet
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Hjortetaksalt
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  evt. kakao – citron eller rød frugtfarve
   
Energi:
KJ total 18530 (4412 kcal)
KJ pr. stk. 617 (147 kcal)
Vægt ialt 1212 gram
Vægt pr. stk. 40 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1528 KJ (363 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 47.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)