Spansk torskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Anker Heegaard Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles, skiveres (1cm.) og koges næsten møre.
Vandet hældes fra og kartoflerne fordeles i ovnfast fad. Løgene hakkes i små tern og klares på panden hvorefter de flåede tomater tilsættes. Torskefileterne fordeles på kartoflerne og løg og tomatblandingen hældes over. Drys med salt og peber og læg til sidst osteskiverne over så det dækker. Fadet sættes i varmluftovn ved 200 grader i ca.35 minutter. |
|
Opskriften er vist 10861 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne