Grillet Havtaskehale
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt : Red : |
|
|
Bland olivenolie og saften fra 1 - 2 citroner i en skål og pisk ingredienserne sammen til en ensartet marinade, smag til med salt og groft kværnet sort peber. Hak dillen fint, tilsæt denne til marinaden og rør grundigt sammen.
Havtasken skæres ud i 8 stykker. Læg fisken i marinaden 2 - 4 timer, vend fisken mens den marinerer ca. en gang i timen. De nye kartofler skrabes og koges. Smøren smeltes og kartoflerne vendes i smøres. Persillen hakkes fint og drysses over kartoflerne. Fiskes grilles 3 - 4 minutter på hver side. Havtaskehalen serveres med de nye smørkartofler drysset med persille samt friske grønne asparges som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 16925 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne