Høstgryde med torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Majken Cramer Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem i vand og tilsæt bouillonterningen i ca. 5 min.
Krydr fisken med salt og brun den let i olien. Skæt fennikel, peberfrugt og løg i mindre stykker og læg grønsagerne ned til kartoflerne sammen med fisken. Tilsæt timian og lad det hele simre i yderligere 5 min. Halvér tomaterne, læg de i gryden og servér straks retten. Tips: Servér med 1 stykke ristet franskbrød. |
|
Opskriften er vist 5705 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne