Høstgryde med torsk

Høstgryde med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Majken Cramer

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.torskefillet
2 kartofler
2 dl.vand
0.5 bouillonterning, høns
1 knsp.salt
1 tsk.olie
1 fennikel
0.5 peberfrugt
0.5 løg
4 cerrytomater
2 tsk.fint hakket timian eller persille
 
Opskrift:
Vask kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem i vand og tilsæt bouillonterningen i ca. 5 min.

Krydr fisken med salt og brun den let i olien. Skæt fennikel, peberfrugt og løg i mindre stykker og læg grønsagerne ned til kartoflerne sammen med fisken.

Tilsæt timian og lad det hele simre i yderligere 5 min. Halvér tomaterne, læg de i gryden og servér straks retten.

Tips:

Servér med 1 stykke ristet franskbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 5705 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu