Torsk i peberfrugt og tomat

Torsk i peberfrugt og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.torskefilét
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2 spsk.olivenolie
4 bøftomater
50 g.oliven uden sten
2 spsk.kapers
2 chilifrugter
 salt
 peber
0.5 citron
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten. Skær den først i strimler og siden i små tern. Opvarm olien på en stor pande og steg løgene, til de er klare. tilsæt den hakkede peberfrugt, læg låg på og lad peberfrugten stege mør, 5 min.
Skær et kryds i tomaterne og sænk dem ned i kogende vand. Flå dem og fjern stilkfæstet. Kør frugtkødet i blenderen og bland derefter de knuste tomater med løg og peberfrugt. Halvér olivenerne og kom oliven og kapers i saucen.
Del chilifrugterne på langs, fjern kernerne og skyl godt. Hak dem fint og bland dem i saucen. Lad suacen koge sammen, 5 min uden låg. Smag til med salt og peber.
Pres citronen. Skyl og tør torskefiléterne. Dryp citron over filéterne og drys dem med salt og peber. Læg torskefiléterne i saucen og lad dem ligge i gryden under låg, 6-8 min ved svag varme.
Servér straks.

Tips:

Retten kan tilberedes med andre fisk. Prøv f.eks. filéter af laks, sej eller rødspætte. Pr. Portion: Energi: Kcal 237 = kJ 997 Kulhydrat 8 g Protein 36 g Fedt 7 g (27%) Fibre 3 g





karakterer:
Opskriften er vist 12040 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu