Torsk i peberfrugt og tomat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten. Skær den først i strimler og siden i små tern. Opvarm olien på en stor pande og steg løgene, til de er klare. tilsæt den hakkede peberfrugt, læg låg på og lad peberfrugten stege mør, 5 min.
Skær et kryds i tomaterne og sænk dem ned i kogende vand. Flå dem og fjern stilkfæstet. Kør frugtkødet i blenderen og bland derefter de knuste tomater med løg og peberfrugt. Halvér olivenerne og kom oliven og kapers i saucen. Del chilifrugterne på langs, fjern kernerne og skyl godt. Hak dem fint og bland dem i saucen. Lad suacen koge sammen, 5 min uden låg. Smag til med salt og peber. Pres citronen. Skyl og tør torskefiléterne. Dryp citron over filéterne og drys dem med salt og peber. Læg torskefiléterne i saucen og lad dem ligge i gryden under låg, 6-8 min ved svag varme. Servér straks. Tips: Retten kan tilberedes med andre fisk. Prøv f.eks. filéter af laks, sej eller rødspætte. Pr. Portion: Energi: Kcal 237 = kJ 997 Kulhydrat 8 g Protein 36 g Fedt 7 g (27%) Fibre 3 g |
|
Opskriften er vist 12040 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne