Røget lammemørbrad med gedeost
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignons og skær dem i skiver. Kom lidt smør på panden og svits dem. De må ikke få for meget, da de bliver slatne. Krydr med salt og peber og lidt citronsaft og læg dem på en tildækket tallerken.
Skær lammemørbraden i tynde skiver, 3-4 skiver pr. portion afhængigt af mørbradens størrelse. Skær derefter gedeosten i tynde skiver (2 skiver pr. portion). Skyl salaten grundigt. Stød et lille bundt basilikum i en morter med lidt groft salt og et hvidløg - kom 1 spsk. Balsamico-eddike og 2 spsk. god olivenolie i morteren og krydr med salt og peber. Kom evt. lidt ekstra eddike og olie i efter smag. Det må gerne være en lind dressing, men ikke for flydende. Anret salaten på hver tallerken, læg champignon ovenpå. Derefter anrettes skiver af lammemørbrad og dressingen kommes oven på. Til sidst lægges skiver af gedeosten ovenpå. Pynt med et par basilikumblade. Server med flûte. |
|
Opskriften er vist 12623 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne