Røget lammemørbrad med gedeost

Røget lammemørbrad med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 røget lammemørbrad/-filet
 Gedeost (f.eks. Tebstrup økologisk gedeost i lage eller Cabridoux)
 Blandet salat (fås blandet i poser eller bakker)
1 bdt.Basilikum
1 fedhvidløg
250 g.champignon
1 citron
 Balsamicoeddike
 Olivenolie
 God flûte
 
Opskrift:
Rens champignons og skær dem i skiver. Kom lidt smør på panden og svits dem. De må ikke få for meget, da de bliver slatne. Krydr med salt og peber og lidt citronsaft og læg dem på en tildækket tallerken.

Skær lammemørbraden i tynde skiver, 3-4 skiver pr. portion afhængigt af mørbradens størrelse. Skær derefter gedeosten i tynde skiver (2 skiver pr. portion).

Skyl salaten grundigt.

Stød et lille bundt basilikum i en morter med lidt groft salt og et hvidløg - kom 1 spsk. Balsamico-eddike og 2 spsk. god olivenolie i morteren og krydr med salt og peber. Kom evt. lidt ekstra eddike og olie i efter smag. Det må gerne være en lind dressing, men ikke for flydende.

Anret salaten på hver tallerken, læg champignon ovenpå. Derefter anrettes skiver af lammemørbrad og dressingen kommes oven på. Til sidst lægges skiver af gedeosten ovenpå. Pynt med et par basilikumblade.

Server med flûte.





karakterer:
Opskriften er vist 12623 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu