Torsk i fad 03
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Milleh Indsendt : Red : |
|
|
Smør et ovnfast fad.
Hæld bønner og blomkålsblanding ned i fadet. Læg torske-filetterne oven på grøntsagerne, og krydr dem med salt og peber. Læg en lille klat smør oven på hver filet. Pres en citron og hæld den hul over grøntsagerne og filetterne. Bag ved 200 grader i 15-20 min. Tips: De kan også krydres med flere forskellige krydderier - prøv dig frem :) |
|
Opskriften er vist 29548 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Sussie - 2007-04-19 18:56:44 jeg puttede også paprika på, og det gav et meget fint resultat... Bettina - 2007-04-19 18:55:44 prøvede at lave den i forgårs og jeg synes den er rigtig god! måske sakl den kun have 15 min.- så torskene ikke bliver for tørre ;) Christina - 2007-04-19 18:54:37 Virkelig godt!! Ulrick - 2007-04-19 18:54:21 Vildt god mad - og hurtig at lave. min familie og jeg er vild med den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne