Indisk curry med torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løgene, og svits dem i olien i en bred gryde ved jævn varme, til de er klare.
Riv ingefær og hvidløg fint, og hak chilien. Svits ingefær, hvidløg, chili og alle krydderierne med løgene i 1 min. Tilsæt tomaterne, og lad saucen simre i 10 min. Tilsæt limesaft og yoghurt, og smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt, efter yoghurten er kommet i. Skær fisken ud i stykker på ca. 4x4 cm, læg dem ned i saucen, og ryst gryden lidt. Drys ærterne over, og lad retten simre under låg i 5 min. Drys med frisk koriander, og server med kogte basmatiris og mangochutney. Tips: I stedet for alle krydderierne kan du anvende 1-2 tsk færdig currypasta. I stedet for torsk kan du anvende brosme, kuller, kulmule, rødfisk, havkat, multe, havtaske, victoriabars, pangasius eller lange. Energi pr. person: 2500 kJ (600 kcal) Protein: 25% Kulhydrat: 61% Fedt: 14 % (10 g) |
|
Opskriften er vist 18901 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne