Vildtsylte
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes.
Herefter tilsættes de istandgjorte grøntsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør. Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i. Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres f.eks. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep. |
|
Opskriften er vist 29430 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-20 10:40:18 Lyder dejligt.. er det fersk spæk eller røget Mvh Kirsten anonym - 2012-11-21 17:32:36 Kan sylten fryses jessi sørensen - 2008-04-01 20:09:02 En hals - af rådyr eller hjort - er også velegnet til denne ret. Kogetiden skal nok justeres |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne