Krydret havtaske-gryderet
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en gryde og svits løget ved middel varme i 5 minutter til det er gyldent.
Tilsæt karrypasta og kartofler og lynsteg i 1 minut. Tilsæt tomater og den meget varme fond, krydr rigeligt med salt og frisk kværnet sort peber og læg låget delvist på. Bring gryden i kog, lad det derefter simre i 15 minutter eller til kartoflerne er netop møre. Kom fisken i gryden og lad det atter simre i 5-10 minutter, eller til fisken er klar. tilsæt babyspinatblade og rør, til de er bløde. Hæld fiskeretten i skåle og server straks med friskskorpet brød til. Tips: Per Portion: 160 kalorier, 3 g fedt, 18 g kulhydrater Forberedelse: 10 minutter Stege/kogetid: 30 minutter |
|
Opskriften er vist 17158 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne