Kantarelstuvning på smørristet brød
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at riste baconskiverne sprøde på en tør pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.
Smørristet brød: Skær skorpen af brødet og rist dem på baconpanden i smør. Kantarelstuvning: På samme pande ristes kantarellerne i smør, så der dannes en gylden skorpe. Svampene krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft. Servering: Fordel Kantarelstuvning på det ristede brød og pynt med sprødstegt bacon. |
|
Opskriften er vist 26018 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-09-21 19:07:51 Det smager ekstra godt at stege løg let,og til sidst kog balsamin edikt ind på panden, til der kun er en skag sirup og hæld det så over kantarellerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne