Kantarelstuvning på smørristet brød

Kantarelstuvning på smørristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 4 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 1 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 2 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Smørristet brød:
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kantarelstuvning:
200 gram Kantareller, friske
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Start med at riste baconskiverne sprøde på en tør pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.

Smørristet brød:
Skær skorpen af brødet og rist dem på baconpanden i smør.

Kantarelstuvning:
På samme pande ristes kantarellerne i smør, så der dannes en gylden skorpe. Svampene krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.

Servering:
Fordel Kantarelstuvning på det ristede brød og pynt med sprødstegt bacon.





karakterer:
Opskriften er vist 26129 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8710 (2073 kcal)
KJ pr. Pers. 2177 (518 kcal)
Vægt ialt 745 gram
Vægt pr. Pers. 186 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1169 KJ (278 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 23.6 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-21 19:07:51
Det smager ekstra godt at stege løg let,og til sidst kog balsamin edikt ind på panden, til der kun er en skag sirup og hæld det så over kantarellerne.