Torskelasagne 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Irene Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges i ca. 15 min. hvorefter de skæres i skiver.
I et ildfast fad eller en lille bradepande ca. 20x30 cm lægges der først et lag kartoffelskiver drysset med salt, så et lag torskefileter drysset peber, og til sidst et tyndt lag rejer drysset med hakket persille. Dette gentages til alle ingredienser er brugt.
Til sidst overhældes retten med vand til den er næsten helt dækket.
Stilles i 180° opvarmet ovn på nederste rille i ca. 30-40 min.
Må gerne overdækkes med stanniol for at forhindre at øverste lag bliver svidt.
Tips: Serveres med en frisk grøn salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 7386 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne