Torskefilet a la kogt torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : løwen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Damp fisken.
-Enten i mikroovn. (10 min ved højeste effekt).
-Eller på tallerken over gryden med de kogende kartofler, (endnu en tallerken kommes over som låg) - ca. 20 min.
Torsken er klar, når kødet er mælkehvidt.
Æggene koges til hårdkogte æg og køles ned. De hårdkogte æg hakkes. Rødbederne ligeså. Smørsovs: Smørret smeltes og smages til med, salt og peper. Sennepssovs: Smelt smørret i gryden og tilsæt inden den bruner melet. Tilsæt - lidt ad gangen - fonten fra torsken samt en dl. mælk. Smag til med salt. Til sidst tilsættes sennep. Tilsæt lidt ad gangen og smag til. Tips: Æg, rødbedder, gulerodssalat serveres med fisk, kogte kartofler og de 2 sovser. |
|
Opskriften er vist 68050 gange,
og udskrevet 1306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Uffe Hansen - 2023-03-12 15:56:51 Det er kram! Prøv med ristede bacontern og hakkede rå løg, så når de næ sten himlen Benedikte - 2011-01-30 14:12:45 Siden jeg fandt denne opskrift får vi ofte kogt torsk. Tilbehøret her er en tyk skive røget bacon, stegt i ovn, hakkede æg og rødbeder, en bagt kartoffel, lidt smør og sennep. Evt. Kapers. Mums Far - 2009-12-29 11:40:12 Smørsovsen kAn mAn evt lave lidt mere af...Man skulle jo nødig øve tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne