Syrlig Lammegryde med små løg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skrab kødet med en bordkniv.
Brun fedtstoffet i en stegepande, kom halvdelen af kødet i og lad det blive let brunet over det hele. Læg kødet over i en gryde. Brun resten af kødet samt løgene og kom det hele i gryden. Hæld bouillonen i stegepanden pisk det godt og hæld skyen i gryden. Lad kødet simre, til det let lader sig løsne fra benene, ca. 30 min. Pil hvidløgsfedene og kom dem i gryden. Lad gryden simre yderligere i 5 min. Rør creme fraiche i og smag til med salt og nymalet peber. Skær et kryds i tomaterne og læg dem i kogende vand i 15 - 20 sek. Dyp dem hurtigt i koldt vand og flå dem, skær dem i mindre stykker og fjern kernerne. Skyl persillen og hak den groft. Bland tomat og det meste af persillen i gryden. Lad det hele blive varmt og drys med resten af persillen. Serveres med løse ris og dampede grønsager, f.eks. gulerødder og blomkål. |
|
Opskriften er vist 5804 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne