Fiskefad med torsk

Fiskefad med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :      Red :
Fiskefad med torsk, billede 4 Fiskefad med torsk, billede 1 Fiskefad med torsk, billede 2 Fiskefad med torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Torskefilet uden skind
   
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Rucolasalat
   
Opskrift:
Bacon skæres i strimler som steges sprøde på en tør pande, lægges på fedtsugende papir.

Brun fisken på begge sider og læg den i et ovnfast fad.

Grønsagerne snittes i passende stykker som svitses på panden, tilsæt vand, bouillonterning og fløde, kog op og hæld over fisk. Drys til slut med den sprøde bacon.

Fadet sættes i en 200 grader C varm ovn i 10-15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 66222 gange,
og udskrevet 1300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12071 (2874 kcal)
KJ pr. Pers. 3017 (718 kcal)
Vægt ialt 1980 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-03 12:33:56
Lækker,smagfuld og nem ret.

  -   2016-08-01 09:15:49
Fin ret, dog ret flydende.