Glutenfri vafler
Hovedingrediens : Mel - Kartoffelmel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld mælk i en skål, tilsæt æg og smeltet smør og tørstoffet. Rør rundt, indtil dejen er helt glat.
Bag vaflerne gyldne. Serveres med sukker og syltetøj. |
|
Opskriften er vist 51959 gange,
og udskrevet 1138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-08-26 21:29:49 4 min på 2.5 i min OBH passede fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne