Glutenfri vafler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
180 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 7338 (1747 kcal)
KJ pr. Portion 7338 (1747 kcal)
Vægt ialt 734 gram
Vægt pr. Portion 734 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 999 KJ (238 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 23.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)