Grillet havtaske og rød-peber dressing

Grillet havtaske og rød-peber dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Safran
 Fiskefond
 Vermouth
 Peberfrugter
 Havtaske
 Hakket timian
 Salt
 Jomfruolie
 Sort peber
 Sherry-vinaigre
 Olivenolie
 Rucolasalat
 Radicchio
 Lollo rosso
1 tsk.citronolivenolie
 Finthakkede syltede citroner
 
Opskrift:
Kom safran i en kasserolle sammen med noget fiskefond og et skvæt vermouth og lad det koge lidt ind til den bliver sirupsagtig.

Rist peberfrugterne let sorte under grillen eller i en varm ovn.

Træk skindet af havtaskerne og fileter dem. Bland jomfruolie, timian og salt sammen og pensl fileterne med det. Drys sort peber over og kom fileterne på gillens rist. Lad dem stege i ca. 4 minutter på hver side.

Kom fonden i en blender sammen med hakket rød peberfrugt, jomfruolie, sherry-vinaigre og salt. Blend godt og kom det i en gryde. Tilsæt de hele stykker ristede peberfrugter og lidt olivenolie.

Salaten laves ved at blande rucola, radicchio, lollo rosso og syltede citroner. Til sidst hældes citronolivenolie over.

Skær fiskene i skiver inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 10333 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu