Torskefilet med sur-sød tilbehør
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skæres i store tern. Bland 2 spsk soja, 2 spsk risvinseddike (æblecidereddike kan også bruges) og 3 spsk ananassaft (fra dåsen, men hvis du bruger frisk ananas, er det fint blot at bruge vand - der er smag nok i den friske frugt) med sambal oelek. Heri marineres fisken i køleskabet i mindst 30 min.
Tag fisken op af marinaden, sigt kartoffelmel over og vend fisken i sammenpisket æg. Steg fiskestykkerne sprøde i en wok eller på pande i ca. 3 min (kræver en del fedtstof). Tag fisken op og læg den på lidt køkkenrulle, så overskydende fedt suges væk. Svits de hakkede peberfrugter i wok eller på pande sammen med strimlede porrer. Tilsæt ketchup, tomatjuice, samt resten af eddiken og sojaen. Lad koge op og smag til med sukker, salt, soja, eddike og ananassaft/vand. Læg fiskestykkerne og ananastern i saucen. servér sammen med ris. |
|
Opskriften er vist 15179 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Edith - 2007-11-27 22:56:31 Sambal Oelek kan købes på glas Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Sambal Oelek er knust chili i olie. Perfekt til alle former for gryderetter og meget andet. Du kan også bruge friske chili, men det har selvfølgelig ikke samme konsistens og styrken er anerledes. Eksperimenter! er mit bedste råd! Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig god ret alle kan spise, også dem der ikke er så glade for fisk. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er sambal oelek |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne