Ovnbagt torsk med græskar creme og kantareller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Græskar creme:
Skær kødet fra græskarret i mindre stykker og svits det i en gryde sammen med 1 hakket løg. Tilsæt hvidvin, hønsefond og rosmarin og lad det koge til græskarret er helt udkogt. Saucen blendes og sigtes. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber (Fløden kan undlades) Torskefilet: Fileterne anrettes i portionsstykker, krydres med salt og peber. Bages på 180 grader i ca. 8 min. Ristede kantareller: Svampene ristes i lidt smør på en pande i ca. 2 min. og krydres med lidt salt. Juliannegrønt: Snit gulerod, porre og selleri i tændstikstynde strimler. Damp grønsagerne i en gryde tilsat lidt vand og 1 smørklat (kan udelades) i ca. 1 min. Sigt vandet fra, og smag til med hakket persille, salt og peber. Server ovnstegte eller alm. kartofler som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 18565 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Wichmann - 2022-04-14 08:39:23 Ordet er altså ikke "Julianne" grønt men julienne som er det franske ord for den skæremetode hvor grøntsager skæres i tynde firkantede strimler udtales schjyllienne. Mhv. Steen Wichmann Stubbeøbing |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne