Irsk stuvning med lammebryst

Irsk stuvning med lammebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Irsk stuvning med lammebryst, billede 4 Irsk stuvning med lammebryst, billede 1 Irsk stuvning med lammebryst, billede 2 Irsk stuvning med lammebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.lammebryst
1000 g.melede kartofler
200 g.løg
250 g.gulerødder
3 laurbærblade
6 hvide peberkorn
1 tsk.salt
5 dl.bouillon (terning+vand)
 
Opskrift:
Ribbenene deles i 1 eller 2 ben. Kartofler og løg skæres i tern, gulerødderne skæres i skiver.

Kød og grøntsager lægges lagvis i en tykbundet gryde sammen med salt, peberkorn og laurbærblade. Bouillon hældes ved.

Småkoger under låg ca. 1 1/2 time til kødet er meget mørt og grøntsagerne er kogt lidt ud.

Pynt med hakket persille ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 25145 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu