Irsk stuvning med lammebryst
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ribbenene deles i 1 eller 2 ben. Kartofler og løg skæres i tern, gulerødderne skæres i skiver.
Kød og grøntsager lægges lagvis i en tykbundet gryde sammen med salt, peberkorn og laurbærblade. Bouillon hældes ved. Småkoger under låg ca. 1 1/2 time til kødet er meget mørt og grøntsagerne er kogt lidt ud. Pynt med hakket persille ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 25252 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne