Torsk med sprød kartoffeltop og spinat/tomat sauté

Torsk med sprød kartoffeltop og spinat/tomat sauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.torskefilet
2 kartofler
1 æggehvide
500 g.spinat frisk
1 skalotteløg
2 tomater
20 g.smør
1 bundtpersille
 salt
 peber
 olivenolie
1 dåsecreme fraiche
2 tsk.paprika
1 tsk.tomatkoncentrat
1 soja
0.5 fedhvidløg
 
Opskrift:
Torskefilet:
Tip:
Krydre fileterne med salt og lidt peber og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Skær torsken i portionsstykker og pensel med æggehvide. Kartoflerne skæres i meget tynde skriver (kan evt. rives på et rivejern), vendes i æggehvide og lægges ovenpå portionsstykkerne - som skæl. Krydre med salt og peber. Steges i olivenolie på en hed pande med kartoffelsiden nedaf i ca. et halvt minut. Det kræver lidt fingernemhed at få placeret fileterne med kartoffelsiden nedaf.
Skru herefter ned for blusset og lad fileterne stege i yderligere 2 min. Tag panden af blusset, vend fileterne og lad dem stege færdig i ca. 2 min.

Spinat/tomat sauté:
Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen. Kryder med salt og peber.

Dressing:
Paprika, tomatkoncentrat, soja, hvidløg, salt og peber røres sammen med creme fraichen til en dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu