Torsk med sprød kartoffeltop og spinat/tomat sauté
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Torskefilet:
Tip: Krydre fileterne med salt og lidt peber og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Skær torsken i portionsstykker og pensel med æggehvide. Kartoflerne skæres i meget tynde skriver (kan evt. rives på et rivejern), vendes i æggehvide og lægges ovenpå portionsstykkerne - som skæl. Krydre med salt og peber. Steges i olivenolie på en hed pande med kartoffelsiden nedaf i ca. et halvt minut. Det kræver lidt fingernemhed at få placeret fileterne med kartoffelsiden nedaf. Skru herefter ned for blusset og lad fileterne stege i yderligere 2 min. Tag panden af blusset, vend fileterne og lad dem stege færdig i ca. 2 min. Spinat/tomat sauté: Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen. Kryder med salt og peber. Dressing: Paprika, tomatkoncentrat, soja, hvidløg, salt og peber røres sammen med creme fraichen til en dressing. |
|
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne