Fiskesuppe ala maison
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : kim Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løgene fint.
Svits dem 5 minutter i en gryde med smørret, uden at de tager farve.
Tilsæt karry, hvidløg og de findelte tomater.
Rør bouillonen ud i fløden og hæld den i.
Lad det hele få et opkog.
Skær fisken i små "mundrette" stykker. læg dem forsigtigt ned i suppen, lad det simrer i ca. 10 min, det skal være ved SVAG varme. LAD VÆRE MED AT RODE RUNDT I SUPPEN EFTER FISKEN ER KOMMET I |
|
Opskriften er vist 26050 gange,
og udskrevet 846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne