Mørksej i ovn med spinat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat, skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat skal du beregne 800-1000 g spinat, og den bør blancheres først.
Skær fisken i portionsstykker, og placér disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. Drys evt. lidt rasp på toppen. Retten bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Server fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 156491 gange,
og udskrevet 5844 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Tp, Andersen - 2020-02-12 18:18:34 Super god Ove Steen Hansen - 2017-11-10 11:17:44 En fantastisk velsmagende ret, og så er den nem og hurtig at tilberede. Helt klart en favorit. kitty - 2011-08-24 12:06:50 En nem og fantastisk lækker fiskeret Leif - 2011-01-05 18:32:26 Havde ikke lige friske tomater i huset, så jeg brugte hakkede og undlod til gengæld mornaysovsen, dermed blev den også superfedtfattig. Og var stadig rigtig velsmagende. Stella - 2009-10-11 08:50:16 Dejlig ret. Jeg brugte frosset spinat og det skal vides rigtig hårdt. Langefilet fungerede vældig fint, så den prøver vi igen. Kritte - 2009-02-09 08:00:39 Det er bare en rigtig god opskrift. Skal bestemt prøves en anden gang Katrin - 2007-12-11 18:10:47 en dejlig opskrift, og smager fantastisk. jeg har brugt mornaysauce med 5%, den smager stadig fantastisk BOS - 2007-10-10 09:47:07 Der er kommet en 5% Morneysauce fra Karoline på markedet, hvis den benyttes er retten ikke så fed. Heidi - 2007-10-08 10:44:04 Jeg tænke på om man kunne udskifte spinaten med andre krydderurter løg eller lign.? Min familie er nemlig ikke meget for spinat. Mette - 2007-09-12 21:33:58 Er den virkelig fedtfattig?? Emmy - 2007-07-04 19:30:54 Jeg kan ikke forstå at den ikke stivnede Keld Hansen - 2007-05-24 15:37:00 Kanon lækker måde at lave fisk på. Kan klart anbefales Helle - 2007-04-06 10:37:17 smager utrolig godt uhm..Vi brugte forresten torskefiletter -den skal vi have igen.. Jannie - 2007-03-25 15:10:14 Rigtig nemt og virkelig lækkert! Man kan sagtens bruge alm. fløde, hvis det nu er det man har liggende. Jeg brugte kaffefløde -og det var lækkert. :-) - 2005-01-01 01:01:01 Kan kun anbefales Ida - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk god ret. Jeg brugte almindelig lys sej og det smagte stadig fantastisk - Og så er det jo en ret billig fisk. Linda - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt, men er bedst på dagen. Nem at lave !! - 2005-01-01 01:01:01 Nem og rigtig lækker ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne