Torskefilet med sprød hat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sautér løg og hvidløg i smør. Det skal ikke tage farve. Drys mel over og rør rundt, tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring, og lad det koge igennem. Tilsæt champignon skåret i kvarte, og lad disse koge med et par minutter. Smag til med citronskal, salt og peber, og tilsæt de skyllede kapers.
Skær fiskefileterne i portionsstørrelser og fordel dem i et smurt, ovnfast fad. Hæld saucen over. Rasp blandes med den revne ost. Hæld dette over fiskeblandingen og dæk med tynde skiver af smør. Bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. en halv time (overfladen skal være gylden og sprød). Servér med brød og salat. |
|
Opskriften er vist 60792 gange,
og udskrevet 1304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2020-09-01 08:26:52 Super lækker fiskeret,og nem at lave 👍 Claus Damgaard - 2019-09-26 23:56:48 Dejlig nem og velsmagende ret. 😙 Bodil - 2018-01-27 14:02:41 Fantastisk! Champignon kan fint skiftes ud med asparges. Keld Dam-Telén - 2011-02-19 10:38:20 Hvilken succes!!! Det smager eventyrligt godt! Anbefales på det varmeste. Vi serverer denne ret, næste gang vi har madklub! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne