Torsk med sprød skorpe og bagte løg
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
|
|
Tip:
Krydre torskefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Bagte løg: Begynd her. Tag et fad og læg et godt lag groft salt i bunden. Halvér rødløgene og læg alle løgene ovenpå saltet. Løgene bages med skal i ca. 20 min. ved 170 g. Når de har afkølet lidt tages skallen af, og løgene varmes i en gryde sammen med smørret i ca. 1-2 min og krydres til sidst med salt, peber og hakket estragon. Torsk: Skær kanterne af toastbrødet og skær brødet igennem så der bliver 2 tynde skiver. (Man kan også benytte andet brød i tynde skiver). Torsken skæres i portionsstykker og pensles med æggehvide. Ovenpå lægges et stykke toast, der er penslet med æggehvide på den side, der lægges mod torsken. Start med at stege torsken med brødsiden nedaf ved svag varme indtil brødet bliver gyldent. Torsken steges i olie. Torsken vendes og steges færdigt i ca. 2 min. Sluk blusset og lad torsken trække i panden i yderligere 2 min. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 13727 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne