Rå marineret Torsk al Ika Mata
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
|
|
Fisken marineres i citronsaft i ca. 2-4 timer. Fisken skal stå v. stuetemperatur.
Man kan se på fisken at den ser "stegt" ud i syrebadet. At den ikke ser rå ud længere men er blevet hvid. Fiskestykkerne tages op af syrebadet (syrebadet gemmes lidt endnu!) og blandes sammen med grøntsagerne. Kokosmælk og en lille smule af marinaden hældes over, og det hele blandes og anbringes i en pæn skål. Hele molevitten pyntes med finthakket krydderurt (og evt. lidt finthakket Chili) Tips: Portionsanrettes i halve kokosnødder, der anbringes på en skive ananas, så den ikke vælter, og tallerkenen pyntes med blancherede ananasstopblade, (som endelig ikke skal spises !!) |
|
Opskriften er vist 13071 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne