Lammegryde med løg og tomat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, evt. ad et par gange.
Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouillon ved og tomaterne med noget af væden. kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum. Lad retten koge under låg ved svag varme, ca. 1 time til kødet er mørt. Smag til med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8880 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne