Raita 02
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afdryp yoghurten 3-4 timer gennem et klæde eller et kaffefilter.
Fjern kernerne fra agurk og tomater. Hak agurk, tomat, løg og chili fint og bland det i yoghurten. Smag til med salt, peber samt fintrevet hvidløg og hakket mynte. Lad det trække et par timer i køleskabet og server det i en skål til samosas og evt. stave af agurk, gulerod, ræddike og forårsløg i strimler. |
|
Opskriften er vist 24711 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-20 20:49:56 vild god til grillede tigerrejer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne